Píndola LGTBI: Inmigració

La llei 8/2016, de 30 de maig, per garantir els drets de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals i per eradicar l’LGTBI fòbia  garanteix que s’ha d’introduir la diversitat pel que fa a l’orientació sexual, la identitat de gènere com una àrea més de treball en l’àmbit de la immigració.

Article 18

Participació i solidaritat
1. En els eixos de les polítiques de cooperació i foment de la pau i dels drets humans que porti a terme el Govern de les Illes Balears a favor del desenvolupament, s’ha de promoure la lluita pels drets de les persones LGTBI i s’han d’impulsar projectes de cooperació que defensin i reconeguin els drets humans d’aquestes persones en països en què pateixen persecució o discriminació o aquests drets no els són reconeguts.
2. S’han d’impulsar les actuacions següents:
a) Introduir la diversitat pel que fa a l’orientació sexual, la identitat de gènere o l’expressió de gènere com una àrea més de treball en l’àmbit de la immigració. Donar suport a les persones que han patit persecució o represàlies en llurs països d’origen per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.
b) Establir una comunicació estable amb les diferents associacions d’immigrants i representants de les creences religioses que conviuen a les Illes Balears.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s