Píndola LGTBI: Responsabilitat dels poders públics

La llei 8/2016, de 30 de maig, per garantir els drets de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals i per eradicar l’LGTBI fòbia insta als poders públics a garantir els drets i la igualtat de totes les persones amb independència del sexe, l’orientació sexual, la identitat de gènere, l’expressió de gènere, l’origen, la nacionalitat, la raça, la religió, la condició social i promoure l’eliminació de qualsevol manifestació en contra d’aquesta igualtat de tracte. 

Exposició de Motius:
Pel que fa al cas concret d’aquesta llei, els poders públics tenen l’obligació de lluitar contra l’homofòbia i qualsevol altra expressió que atempti contra la igualtat i la dignitat de les persones, efectuar polítiques públiques dirigides específicament a aquestes que tinguin com a objectiu superar les diferents situacions discriminatòries fugint dels estereotips i lluitar contra la imatge preconcebuda i malintencionada que en moltes ocasions s’ha difós de les persones LGTBI.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s