Píndola LGTBI: Universitats

La llei 8/2016, de 30 de maig, per garantir els drets de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals i per eradicar l’LGTBI fòbia garanteix els drets i la no-discriminació de les persones LGTBI en el context universitari. 
Article 13 al complet:

1. Els principis de no-discriminació i de respecte a l’orientació sexual, la identitat de gènere o l’expressió de gènere són aplicables a l’àmbit universitari.

2. El Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears, respectant la llibertat de càtedra i l’autonomia universitària, han de promoure conjuntament mesures de protecció, de suport i de recerca per a la visibilitat de les persones LGTBI i el desenvolupament de mesures per a la no-discriminació i sensibilització en l’entorn universitari. Amb aquesta finalitat, han d’elaborar un protocol de no-discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s