Píndola LGTBI: Mercat de treball i dret a la igualtat de tracte i oportunitats.

La llei 8/2016, de 30 de maig, per garantir els drets de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals i per eradicar l’LGTBI fòbia garanteix l’ integració del dret a la igualtat de tracte i oportunitats de les persones LGTBI en el mercat de treball.

Aticle 19 al complet:

1. La conselleria competent en matèria de treball ha de tenir en compte, en les seves polítiques, el dret de les persones a no ésser discriminades per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

2. Les empreses han de respectar la igualtat de tracte i d’oportunitats de les persones LGTBI. El Govern ha de fomentar que les empreses s’involucrin en mesures que garanteixin la igualtat de tracte i d’oportunitats de les persones LGTBI. Aquestes mesures han d’ésser objecte de negociació i, si s’escau, s’han d’acordar amb els i les representants legals dels treballadors i de les treballadores.

3. El Govern, mitjançant l’òrgan coordinador de polítiques LGTBI, ha de posar a disposició d’empreses, institucions i altres entitats, un servei per a l’elaboració de plans d’igualtat i no-discriminació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s