Píndola LGTBI: definició

La llei 8/2016, de 30 de maig, per garantir els drets de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals i per eradicar l’LGTBI fòbia  defineix qué significa les sigles LGTBI al llarg de la llei, per garantir els drets i llibertats de totes les persones incloses. 

Article 4:

a) LGTBI: en aquesta llei s’utilitza el terme LGTBI de forma inclusiva i extensiva, per referir-se a les persones lesbianes, gais, transsexuals, transgèneres, bisexuals i intersexuals, així com a la resta de persones que no s’identifiquen exactament amb aquests termes però que pateixen discriminació i violència per la seva orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere. En aquest sentit, s’hi han de sentir representades també altres realitats de la diversitat sexual i de gènere que estan fora de l’heteronormativisme, definides i expressades amb termes com: queer, travesti, asexualitat, pansexualitat, etc.

2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s